Login
e-galerie.ro GHERGU FLORIN Album despre FLORIN GHERGU
Advanced Search
RSS Feed for this Album

GHERGU FLORIN

1. Album... 2. FLORIN... 3. FLORIN... 4. FLORIN... 5. FLORIN... 6. FLORIN...

Album despre FLORIN GHERGU

- nascut la 3 octombrie 1971 in Rosiori de Vede
- membru U.A.P. din 1998, sectia pictura

Studii

- 1990 absolvent al Liceului de Arte Plastice "Nicolae Tonitza", Bucuresti
- 1997 absolvent al Universitatii de Arta din Bucuresti, licenta in Arte Plastice, specializarea Pictura, clasa conf. univ. dr. Alexandru Chira

Expozitii de grup

- 1987, 1988, 1990 - "Concursul pe meserii" faza nationala
- 1988 - Expozitie de grup - Biblioteca Tineretului Bucuresti
- 1993 - "Student fest" - Timisoara
- 1995 - "Autoportret de grup", Galeria Galla, Bucuresti
- 1997 - "Expozitia absolventilor sectiei de Pictura clasa conf. univ. Alexandru Chira”, Galeria Galla, Bucuresti
- 1999 - Tabara de Pictura - Panciu-Vrancea
- 2010 - “DIALOG VIZUAL”, Palatul Parlamentului, Sala “Ctin Brancusi”
- 2010 - "Salonul mic", Centrul Artelor Vizuale Caminul Artei
- 2010 - "Salonul Municipal de Arta Medievala" - Curtea Veche Bucuresti
- 2010 – "Salonul de iarna", MMB Bucuresti
- 2011 – "Salonul mic", Cainul Artei Bucuresti
- 2012 - "Afinitati elective" - Ambasada Belgiei la Bucuresti
- 2012 – "Grafica in pictura romaneasca" - Muzeul National Cotroceni
- 2013 – "Salonul de iarna" – MMB Bucuresti
- 2014 - "Sozopol" la Muzeul Municipiului Bucuresti
- 2014 - "ArtSafari"- Pavilionul de Arta Bucuresti
- 2014 - "Portretul in pictura romaneasca" la Muzeul National Cotroceni
- 2015 - "Temeiuri" la Sala "Constantin Brancusi" Palatul Parlamentului
- 2015 - "Buchetul de flori in pictura romaneasca" la Muzeul National Cotroceni
- 2015 - „Intalnire de pictura în Delta” U Art Gallery
- 2016 – "Marina in pictura romaneasca" - Muzeul National Cotroceni
- 2018-2019 – "Portrete ale Marii Uniri" – Expozitie itineranta – Iasi, Cluj, Bucuresti
- 2019 – "Salonul National de pictura" – Galeria Caminul Artei
- 2019-2020 - "Books & Arts" Castelul Cantacuzino Busteni

Expozitii personale

- 2008 - expozitia “Metamorfoze sub semnul lunii”, Galeria Artis, Bucuresti
- 2009 - expozitia “Metamorfoze”, Galeria Atelier, Bucuresti
- 2010 - expozitia “Interferente”, Galeria Ana, Bucuresti
- 2012 – expozitie "Dincolo de femeie...eternul feminin" la European Art Gallery, Bucuresti

Premii

- 1987, 1988, 1990 premiul 1 Pictura la "Concursul pe meserii" faza nationala
- 2008 - Premiul "Golden Drum" cu seria de ilustratii "Honda Myths" la Festivalul International de Publicitate Golden Drum. Agentia Cohn&Jansen, clientul InterMotorcycles.

Burse

- 1996 - Venetia-Italia

Contact:
tel: 0721416042
email: ghergu_florin@yahoo.com


***

vezi si:
http://www.eagallery.ro/expozitii/florin-ghergu
http://www.qmagazine.ro/BlogFlorianaJucan.htm
http://revista-boutique.ro/evenimente/132-dincolo-de-femeie-la-ea-gallery
http://www.cotidianul.ro/personajele-lui-florin-ghergu-debordeaza-de-senzualitate-176611/
https://www.qmagazine.ro/transformarea-haosului-in-frumusete/?fbclid=IwAR3H-sBJk-zMCFDHicxamGN_Xv6qM9KTZiUNvM2iz02JyBYn5E6bQbjEJ5k


Din mass-media:

***

European Art Gallery va invita luni 12 martie ora 19:00 la sediul sau din Bulevardul Regina Maria 18 (in dreapta Dealului Mitropoliei) la inaugurarea unui nou ciclu de expozitii dedicat pictorilor de patruzeci de ani, aflati deci in deplinatatea... instrumentelor profesiei lor. Primul dintre ei am ales sa fie Florin Ghergu cu expozitia sa „Dincolo de femeie... eternul feminin“.
Incercare de decodificare.
Preocupati ca nimeni altii de filozofie, ezoterism si teozofie, artistii postrenascentisti din secolul XVI, induc in operele lor – vorbim aici de cele picturale – o materie descompusa in morfologia ei, in etapele ei de metamorfozare. Unii, ca Arcimboldo, recompun astfel din elemente ale micro si macrocosmosului, figura umana intr-o forma speciala de suprarealism avant la lettre. Revenind cu iuteala in epoca noastra si mai ales la locul nostru, va trebui sa il evoc aici pe Alin Gheorghiu, pictor si intelectual influentat la randul sau de cultura teozofica ce alatura experiente mistice si culturale din Egiptul Antic pana la Roma Renascentista si pana la si mai cu seama, medievistul Arcimboldo.
Grabindu-ne astazi catre Florin Ghergu, vom descoperi in creatia lui aceeasi antecesori si luandu-ne ragazul necesar unei analize mai profunde vom constata ca, fara a fi atat de demiurgic recreator ca stramosul dintai, des amintitul Arcimboldo, nici atat de senzual in rafinatul sau suprarealism ca Alin Gheorghiu, ne cucereste cu o poezie speciala, emotionanta recompunere de metamorfoze si juxtapuneri de elemente de interioritate muzicala sau de cele speciale ale mineralitatii si florarului. Intr-un cuvant, o poezie a eternului feminin.
In unele locuri, putine dar poate nu intamplatoare, Florin pare a il redescoperi pe marele talent ce ar fi putut sa devina Sabin Balasa, impins de la spate,in opinia mea, de imensa sa usurinta tehnica, catre superficialitate si nu catre initierea postboticelliana ce ne fusese anuntata. Spre deosebire de el, Ghergu ne demonstrezeaza fara graba, contrariul. Exercitiul sau, poate neexploziv, nu e deloc simplificator si nici una din panzele expuse in prezenta expozitie nu poate fi acuzata de decorativism in detrimentul substantei picturale reale. Si in acelasi timp pictura lui e decorativa, ceea ce in plan estetic nu e paradoxal, ci meritoriu. Il ajuta si stapanirea si poate, instapanirea asupra acrilicului ce capata valente de uleiuri flamande. Urmand indemnul lui Göethe: “ Ochiul nostru trebuie sa tina seama ca a fost format de lumina si pentru lumina” sa indraznim a spune ca aceasta ar putea fi poate prima cheie catre intelegerea completa a ceea ce va oferim, alaturi de autor, in acest martie 2012. A doua cheie o imprumutam la randu-ne de la un teoretician contemporan al teozofiei islamice si ezoterismului crestin, Henri Corbin: “sa descoperim ca totalitatea fiintei noastre nu este doar acea parte pe care o numim astazi, persoana noastra, fiindca aceasta totalitate include si o alta persoana, o contraparte transcendenta ce are darul de a nu ramane invizibila si pe care, Ibn' Arabï o numeste individualitatea noastra eterna”. Parca o vad si o aud pe buna mea prietena si a noastra a tuturor, Aurelia Mocanu, avizat formator si urmaritor de talente reale in pictura romaneasca contemporana, ricanand exasperata: “Boro asta nu ne iarta cu obsesiile lui religioase, la toti pictorii de care se ocupa, descopera ceea ce noi nu vedem, incifrari mistice!” Nimic mai fals. Pictura lui Ghergu are insa subtilitatile de gand pe care nu le poti altfel descifra daca nu le urmaresti pana la capat profunditatile, desigur cu ajutorul stiintelor ezoterice sau ale teozofiei, fapt ce mi-ar atrage mai curand mania bisericii noastre prea ortodoxe decat incuviintarea descoperirii vreunui gest bisericos in ceea ce face Florin.
Incercarea lui de a vedea nevazutul si de a recrea altfel universul de acum si de dinainte, a fost insa bine descrisa de ezoterici si teozofi a caror instrumentar nu ma feresc a-l folosi. Cele doua chei amintite mai sus si pe care va invit sa nu le parasiti vizitand expozitia lui Florin Ghergu, va vor ajuta sa intelegeti jocul subtil de forme, de lumini, de culoare, de abstractiuni morfologice, de fulgurante insemne de divinitate egipteana sau de statuar grecesc, in frumusetea perfecta a trupului feminin.
Astfel, Florin Ghergu reuseste pictand femeia sa nu ne invite la reverii senzuale sau perverse, cum fac majoritatea colegilor lui. Acesta este deci secretul care va va face sa va doriti ca public, fara sa rositi vinovat, sa plecati sub brat cu macar una din lucrarile de fata. Dupa ce i-ati platit pretul, desigur!
Cu prezenta expozitie “ Dincolo de femeie...eternul feminin” inauguram un ciclu nou de expozitii dedicate de Mihai Covaci si de mine, artistilor de patruzeci si ceva de ani, varsta inceputului de maturitate creativa, fara sa uitam primul nostru proiect comun, cel al artistilor deveniti celebri in afara granitelor romanesti.
Radu Boroianu

***

"Dincolo de femeie... eternul feminin"
Personajele lui Florin Ghergu debordează de senzualitate

http://www.cotidianul.ro/personajele-lui-florin-ghergu-debordeaza-de-senzualitate-176611/

La „European Art Gallery" se află deschisă incitanta expoziţie a tânărului pictor Florin Ghergu, intitulată „Dincolo de femeie... eternul feminin".
Până acum, proiectul galeriei se adresa pictorilor români deveniţi celebri în afara graniţelor ţării, iar acum, după cum mărturiseşte criticul de artă Radu Boroianu, directorul acestei galerii, se va orienta şi către pictorii mai tineri, între 40 şi puţin peste 40 de ani, vârsta începutului de maturitate creativă.
„Expoziţia se adresează acelui «au-delà» al francezului sau «al di là dell» al italianului, pentru că, dincolo de realitatea materială, femeia este matricea universului. În picturile lui Florin Ghergu ne dăm seama că există o realitate dincolo de realitate. Dar despre asta s-au ocupat filosofii şi esoteriştii. Florin Ghergu reuşeşte să vadă dincolo... De la Ilfoveanu încoace mă tot mir de existenţa unor pictori care folosind acrilicul pe pânză cu anumită măiestrie îl fac să depăşească convenţia despre ceea ce am putea crede despre acest mediu. Este o încărcătură de profunzimi, de culori, de combinaţii dincolo de ce am putea aştepta de la acrilic. Cred că prin asta reuşeşte să emoţioneze. Expoziţia lui Florin Ghergu vă va ajuta să înţelegeţi jocul subtil de forme, de lumini, de culoare, de abstracţiuni morfologice, în frumuseţea perfectă a trupului feminin".
Florin Ghergu înlocuieşte timpul cotidian cu cel iniţiatic. Vechi simboluri amintind de străvechea Vale a Nilului figurează în „Timpul iniţiatic" o antică zeiţă Hathor filtrată prin secole şi prin contemporane canoane de frumuseţe.
Acel „dincolo" invocat de artist este sugerat de moderne maternităţi cu rezonanţă biblică, de urcări la ceruri ale unor pământene Marii, mai apropiate, în nedeterminarea relaţiei veşmânt-nud, de Magdelene („Din pământ către cer"), dar şi de delicata explorare a universului interior, devenit fie catedrală, ca în „Memoria umbrei transfigurate", fie sugerată „corolă de minuni a lumii" cu parfum de religie orientală ca în "Transfigurare".
Pictorul îşi extrage simboluri din surse variate. Duhurile se întrupează în preistorice figurări venusiene, în care Amor devine prunc, „Metaformoza interioară" se aşterne pe chip într-o rapidă succesiune de forme cu rapel manierist, dansuri sabatice se desfăşoară „În luna plină", pielea, părul unora dintre personaje devin molecule de apă sau fire de nisip, ca în „Revelaţia nimfei", sau suport pentru alge, dispuse într-un desen senzual şi decorativ pe care l-ar invidia pictorii Belle Epoque.
Suprarealiste „Siluete" plutesc în spaţii marcate creştin, căutarea identităţii feminine capătă incerte rezonanţe de luptă între înger şi demon („Identităţi"). Artistul balansează între Venere moderne, stucturate aproape neoclasic, şi aure trasate ca în „Rezonanţa energiei interioare", formele se încheagă, se descompun şi se recompun („Anatomie afectivă"), purtătoare de pasiuni sublimate intelectual şi aproape mistic ca în „Împlinirea vocaţiei".
Femeia lui Florin Ghergu se mişcă continuu între Venus pudica şi Venus profana, atât de iubite în Renaştere, între idol păgân şi înger, între trăirea simţurilor şi ideea sublimului.
Nudurile puternice şi graţioase în acelaşi timp, senzuale fără ostentaţie, îmbrăcate în umbre colorate, flori par adevărate simboluri ale frumuseţii, ale poftei de a trăi ca într-un imn închinat eternului feminin. Artistul dă impresia că eleganţa, subtilul, aluzia, misterul izvorăsc din însăşi substanţa lucrării, remarcându-se în acelaşi timp capacitatea de a construi cu subtilitate, din culori ale căror umbre dovedesc îndrăzneală: violet, alb, albastru, ocru, roşu, precum în „Voluptate palpabilă", „Entuziasm exuberant", „Admiraţie", „În liniştea nopţii", „Mărturisirea graţiei", „Melancolie", „Exaltarea tinereţii".
Femeile lui, în afara timpului, aduc cu curtezanele decadenţei. La fel ca Gustave Moreau, femeia sub specia Salomeei apare prizoniera senzualităţii ei, confundată cu natura carnală pe care o reprezintă. Vegetalul şi animalul sunt asociate într-o grădină a supliciilor şi a plăcerilor, ca într-o evoluţie cosmică, deşi pictorul mărturiseşte că sursa sa nu este mitologică, ci mai curând esoterică. Unele dintre femeile lui Florin Ghergu apar ca nişte personaje enigmatice, dar, în acelaşi timp, ca o expresie a modernităţii încarnate, devenind o imagine vie a sexualităţii.
Compoziţiile sunt construite ca stop-cadre ale manifestării fiinţei, aflate în transformare continuă sub semnul lunii, ca în „Măreţia nopţii" sau ca în „Femeia cu trandafirul alb" ori în „Aspiraţia stelară a orizontului lăuntric", ca în „Femeie în grădina albastră" sau „Plexul lunar".
Într-o panotare elegantă siluetele trimit către o lume stranie. Fineţea liniei trasează flori şi frunzişuri. Pânzele lui presupun când o sursă solară plasată către privitor, când una nocturnă, precum şi desprinderea personajelor feminine în tărâmul visării. Alteori acestea amintesc de personajele lui Arcimboldo, construite din frunze, flori, fructe, aducând cu un anume tip de frumuseţe ideală, de zeitate născătoare de lumi în metamorfoză, ca în „Grădina obsesiilor", în „Timiditate", „Romantism aerian", „În zorii dimineţii", „Admiraţie", „Femeia în lumina eternităţii", recompunând elemente de micro şi macrocosmos. Polifonia metamorfozelor feminităţii dă naştere unei imponderabilităţi, unei graţii căutate şi abil descoperite.
Artistul, lucrând cu mare migală, dovedeşte stăpânirea tehnicilor picturii, în lucrările sale în acrilic pe pânză sau pe panou de lemn, un intens simţ al culorii şi o extraordinară capacitate imaginativă. Cert este că în spatele meşteşugului său există o dimensiune filosofică, o aplecare către descifrarea senzorialului lumii, care este marea Artă.
Pictorul ne-a mărturisit câte ceva despre universul feminin imaginat în creaţia sa: „În picturile mele, femeia este un pretext pentru a atrage privitorul către ceva recognoscibil, într-o etapă iniţială, iar în celelalte etape, picturală..., să intre într-o iniţiere către acel frumos rostit de Platon acum peste 2.000 de ani: în acea patrie ideală a Frumosului, Binelui şi Adevărului. Toate aceste etape înseamnă şi iniţiere către frumosul ideal. Femeia pentru mine este un continuu spectacol sub semnul metamorfozei şi transformării, în orizontul misterului. Am pictat lumina văzută ca liant al entităţilor, am ordonat dinamismul formelor, cum ele se potenţează reciproc prin interacţiune şi interferenţă, prin vecinătatea suprafeţelor concave şi convexe, prin jocul subtil şi ambivalent al golului şi plinului. Dominanta rece (albastrul) existentă în lucrările mele exprimă calea visului, a inconştientului, este culoarea care trezeşte în om dorinţa de puritate şi setea de supranatural, având o puternică semnificaţie metafizică. Am păstrat deliberat transparenţa tonurilor, aerisirea spaţiului, dematerialitatea pastei cromatice pentru a obţine transfigurarea semnelor şi a formelor pictate precum şi o stare de transcendere în orizontul misterului, dincolo de realitatea văzută, concretă, către cea spirituală de unde iradiază adevărul şi frumuseţea".

Magdalena Popa Buluc in Cotidianul 19.03.2012

Florin Ghergu - Autoportret

Florin Ghergu - Autoportret

Vizite: 475
Montarea bannerului expozitiei de la Galeria Artis 2008

Montarea bannerului expozitiei de la Galeria Artis 2008

Vizite: 57
FLORIN GHERGU - Bannerul Expozitiei 2008

FLORIN GHERGU - Bannerul Expozitiei 2008

Vizite: 448
FLORIN GHERGU - Banner

FLORIN GHERGU - Banner

Vizite: 434
FLORIN GHERGU - C.V. 2008

FLORIN GHERGU - C.V. 2008

Vizite: 587
FLORIN GHERGU - Pliant expozitia Galeria ARTIS, iulie 2008

FLORIN GHERGU - Pliant expozitia Galeria ARTIS, iulie 2008

Vizite: 564
GHERGU FLORIN - Pliant Expozitie Galeria ARTIS 2008

GHERGU FLORIN - Pliant Expozitie Galeria ARTIS 2008

Vizite: 700
FLORIN GHERGU - Galeria ARTIS 04.07.2008

FLORIN GHERGU - Galeria ARTIS 04.07.2008

Vizite: 519
FLORIN GHERGU - Poster EXPOZITIE 2008

FLORIN GHERGU - Poster EXPOZITIE 2008

Vizite: 485
Profesorul Alexandru Chira in expozitia elevului Florin Ghergu la Galeria Artis

Profesorul Alexandru Chira in expozitia elevului Florin Ghergu la Galeria Artis

Vizite: 48
FLORIN GHERGU - Imagine din expozitia 2008

FLORIN GHERGU - Imagine din expozitia 2008

Vizite: 421
FLORIN GHERGU - Imagini din expozitie 2008

FLORIN GHERGU - Imagini din expozitie 2008

Vizite: 452
In expozitia Florin Ghergu la Galeria Artis 2008

In expozitia Florin Ghergu la Galeria Artis 2008

Vizite: 50
FLORIN GHERGU - Coperta revistei AnticArt Magazin nr.32 reproducere tablou Venus colectia Dorin Mihalache

FLORIN GHERGU - Coperta revistei AnticArt Magazin nr.32 reproducere tablou Venus colectia Dorin Mihalache

Vizite: 504
FLORIN GHERGU - facsimil din revista AnticArt Magazin nr.32 - 2009 pag. 36_ 37

FLORIN GHERGU - facsimil din revista AnticArt Magazin nr.32 - 2009 pag. 36_ 37

Vizite: 574
FLORIN GHERGU - facsimil din revista AnticArt Magazin nr.32 - 2009 pag.30_ 31

FLORIN GHERGU - facsimil din revista AnticArt Magazin nr.32 - 2009 pag.30_ 31

Vizite: 551
FLORIN GHERGU - facsimil din revista AnticArt Magazin nr.32 - 2009 pag.32_ 33

FLORIN GHERGU - facsimil din revista AnticArt Magazin nr.32 - 2009 pag.32_ 33

Vizite: 574
FLORIN GHERGU - facsimil din revista AnticArt Magazin nr.32 - 2009 pag.34_ 35

FLORIN GHERGU - facsimil din revista AnticArt Magazin nr.32 - 2009 pag.34_ 35

Vizite: 564
FLORIN GHERGU - facsimil revista SAPTE SERI nr.523

FLORIN GHERGU - facsimil revista SAPTE SERI nr.523

Vizite: 582
Afis expozitie Florin GHERGU la Galeria Atelier 2009

Afis expozitie Florin GHERGU la Galeria Atelier 2009

Vizite: 71
Lucrari de Florin GHERGU pe simeze in Galeria Atelier 2009

Lucrari de Florin GHERGU pe simeze in Galeria Atelier 2009

Vizite: 52
Expozitie DIALOG VIZUAL 9-31 martie 2010

Expozitie DIALOG VIZUAL 9-31 martie 2010

Vizite: 383
Florin GHERGU la Palatul Parlamentului, Sala "Ctin Brancusi" 2010

Florin GHERGU la Palatul Parlamentului, Sala "Ctin Brancusi" 2010

Vizite: 46
FLORIN GHERGU la 18 mai 2010 vernisajul Expozitiei SALONUL MIC Bucuresti de la Centrul Artelor Vizuale

FLORIN GHERGU la 18 mai 2010 vernisajul Expozitiei SALONUL MIC Bucuresti de la Centrul Artelor Vizuale

Vizite: 457
Invitatia Expozitia FLORIN GHERGU de la Galeria ANA iunie 2010

Invitatia Expozitia FLORIN GHERGU de la Galeria ANA iunie 2010

Vizite: 389
Aspect de la vernisajul Expozitiei FLORIN GHERGU Galeria ANA, prezinta criticul de arta Marius Tita

Aspect de la vernisajul Expozitiei FLORIN GHERGU Galeria ANA, prezinta criticul de arta Marius Tita

Vizite: 441
"Corola tineretii", tablou de FLORIN GHERGU in ziarul BURSA din 18 iunie 2010

"Corola tineretii", tablou de FLORIN GHERGU in ziarul BURSA din 18 iunie 2010

Vizite: 400
"Portrete, chipuri si inchipuiri" articol de Marius Tita in ziarul Bursa din 09.07.2010

"Portrete, chipuri si inchipuiri" articol de Marius Tita in ziarul Bursa din 09.07.2010

Vizite: 480
Articol despre FLORIANA lui Florin Ghergu in revista Qmagazine nr.85 din 05.07.2010

Articol despre FLORIANA lui Florin Ghergu in revista Qmagazine nr.85 din 05.07.2010

Vizite: 82
Tablouri de FLORIN GHERGU reproduse in ziarul BURSA din 10 sept 2010

Tablouri de FLORIN GHERGU reproduse in ziarul BURSA din 10 sept 2010

Vizite: 407
FLORIN GHERGU in Albumul "Nudul in pictura romaneasca" de Mircea Deac - Monitorul Oficial Bucuresti 2010 pag. 74

FLORIN GHERGU in Albumul "Nudul in pictura romaneasca" de Mircea Deac - Monitorul Oficial Bucuresti 2010 pag. 74

Vizite: 428
Revista DIALOGUE of the SEAS nr.3, 2011 pag. 39 cu o reproducere tablou de Florin Ghergu

Revista DIALOGUE of the SEAS nr.3, 2011 pag. 39 cu o reproducere tablou de Florin Ghergu

Vizite: 382
Florin Ghergu, poza profil pe facebook

Florin Ghergu, poza profil pe facebook

Vizite: 395
Afisul expozitiei "Dincolo de femeie...eternul feminin" de la European Art Gallery 2012

Afisul expozitiei "Dincolo de femeie...eternul feminin" de la European Art Gallery 2012

Vizite: 378
Florin Ghergu cu Mihai Covaci si Radu Boroianu la Ambasada Belgiei din Bucuresti 2012

Florin Ghergu cu Mihai Covaci si Radu Boroianu la Ambasada Belgiei din Bucuresti 2012

Vizite: 50
FLORIN GHERGU in Catalogul expozitiei "AFINITATI ELECTIVE O privire belgiana asupra culturii romanesti"

FLORIN GHERGU in Catalogul expozitiei "AFINITATI ELECTIVE O privire belgiana asupra culturii romanesti"

Vizite: 526
Florin GHERGU in volumul "Pictorii portretului - Despre orgoliu in arta", Mircea Deac, M.O. 2013

Florin GHERGU in volumul "Pictorii portretului - Despre orgoliu in arta", Mircea Deac, M.O. 2013

Vizite: 438
Tablouri de Florin Ghergu la ArtSafari 2014

Tablouri de Florin Ghergu la ArtSafari 2014

Vizite: 391
Art Safari 2014 cu lucrari de Florin Ghergu

Art Safari 2014 cu lucrari de Florin Ghergu

Vizite: 341
Florin Ghergu si tablourile lui la Art Safari - 2014

Florin Ghergu si tablourile lui la Art Safari - 2014

Vizite: 395
Autoportrete de Florin GHERGU in albumul "Portretul in pictura romaneasca din colectiile particulare" SCAR MNC 2014

Autoportrete de Florin GHERGU in albumul "Portretul in pictura romaneasca din colectiile particulare" SCAR MNC 2014

Vizite: 79
Florin GHERGU si lucrarile sale la Palatul Parlamentului, Sala "Ctin Brancusi" 2015

Florin GHERGU si lucrarile sale la Palatul Parlamentului, Sala "Ctin Brancusi" 2015

Vizite: 49
Florin GHERGU in Delta la Pensiunea "Doi Capitani" 2015

Florin GHERGU in Delta la Pensiunea "Doi Capitani" 2015

Vizite: 46
Tablouri de FLORIN GHERGU reproduse in Albumul "Buchetul de flori din pictura romaneasca" de la M.N. Cotroceni 2015

Tablouri de FLORIN GHERGU reproduse in Albumul "Buchetul de flori din pictura romaneasca" de la M.N. Cotroceni 2015

Vizite: 343
Florin GHERGU  in Albumul expozitiei „MARINA in pictura românească cu tablouri din colectii particulare”

Florin GHERGU in Albumul expozitiei „MARINA in pictura românească cu tablouri din colectii particulare”

Vizite: 352
Florin Ghergu, Andreea Tucan si dreapta Florin Barza la expozitia "Books&Arts" de la Castelul Cantacuzino Busteni

Florin Ghergu, Andreea Tucan si dreapta Florin Barza la expozitia "Books&Arts" de la Castelul Cantacuzino Busteni

4 oct 2019-30 martie 2020

Vizite: 53
Florin GHERGU - "Lectura digitala - Maria" in expozitia "Books&Arts" de la Castelul Cantacuzino Busteni

Florin GHERGU - "Lectura digitala - Maria" in expozitia "Books&Arts" de la Castelul Cantacuzino Busteni

Vizite: 53
Florin Ghergu si lucrarea sa de la Salonul National de Pictura 2019

Florin Ghergu si lucrarea sa de la Salonul National de Pictura 2019

Vizite: 57
Articol despre Florin GHERGU in revista Q Magazin 2020

Articol despre Florin GHERGU in revista Q Magazin 2020

Vizite: 31
Florin GHERGU in revista Q Magazin nr. 244 Octombrie 2020 pag. 32, 33

Florin GHERGU in revista Q Magazin nr. 244 Octombrie 2020 pag. 32, 33

Vizite: 28
Florin GHERGU in revista Q Magazin nr. 244 Octombrie 2020 pag. 34, 35

Florin GHERGU in revista Q Magazin nr. 244 Octombrie 2020 pag. 34, 35

Vizite: 40
Pagina: 1
No Tags
Windows HD Wallpapers - Jocuri Noi